Panna cotta cu cafea

de Adele in Dulciuri, 29 Aug 2014 | 4556 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Csaba Dalla Zorza... :D In reteta originala se pune si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra.
  • 6 gr gelatina.
  • 100 ml cafea espresso.
  • 1 esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea:

Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece.

Dupa care punem frisca ,cu zaharul ,esenta de vanilie si cafeaua intr-o oala,o punem la foc potrivit si asteptam sa fiarba,cand incepe sa fiarba dam de pe foc si punem gelatina pe care am stors-o bine de apa,punem vasul din nou pe foc si amestecam in continu pana se topeste bine.(2 minute)

Punem in forme si lasam la rece 5-6 ore in frigider.Se poate servi cu topping de ciocolata,biscuiti amaretti sau caramel.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panacotta cu zmeura si fructul pasiunii